Glasafskærmning til terrassen

De 5 bedste muligheder for glasafskærmning til terrassen på markedet

Glasafskærmning er ideelt til at skabe læ på terrassen og skabe et perfekt udendørs opholdsareal. Ved at vælge glasafskærmning til terrassen får du et moderne, luksuriøst og sikkert design. Der er også mange muligheder, når det kommer til glasafskærmning. Flere end du nok lige regner med, ved første tanke. Glasafskærmninger fås i forskellige farver, niveauer af gennemsigtighed, udformninger og sammensætninger. En glasafskærmning på terrassen er bare smukt og du kan få det helt ligesom du ønsker at det skal være.

Glasafskærmnings muligheder til terrassen

Der er flere forskellige udbydere af glasafskærmning på markedet. De er hver især specialister i glasafskærmning til blandt andet terrassen. Vi har fundet nogle af de 5 bedste på markedet. Blandt dem vil du helt sikkert kunne finde præcis den glasafskærmnings mulighed, som du leder efter. Du kan også kontakte dem for tilbud, råd og vejledning, hvis du har spørgsmål angående dine muligheder for glasafskærmning.

Plastmo glasafskærmning til terrassen

Glasafskærmning fra Plastmo har den nødvendige styrke og stabilitet som selvfølgelig er et must, når det skal være afskærmning til terrassen.  Deres design med spor i stolperne til glasset, gør det til en af de bedste og mest solide på markedet. Vælger du Plastmo som er en af udbyderne på markedet, er du sikker på at få en sikker og tidløs løsning til din terrasse. Du kan også være sikker på at designet giver en god rumfølelse og udsigten vil komme til sin ret, uden at gå på kompromis med noget. Glasafskærmningen fremstilles i et moderne og stilrent design og du skal derfor ikke være bekymret for æstetikken, ved at opsætte afskærmning.


Glasafskærmningen fra Plastmo er nemt at montere, så du kan gøre det selv. Det er virkelig praktisk og du kan spare pengene for at få det monteret. Samtidig kommer det i få dele, der foruden at gøre monteringen nem, også gør at det kan gøres hurtigt. Glassene fra Plastmo er bestillingsvarer og fremstilles efter dine ønsker og behov. Det giver den bedste løsning til din terrasse. Alle deres glas kan fås i klar, frost og røgfarver. Samtidig får du med glasafskærmning fra Plastmo også 15 rås garanti.
Find ud af mere om Plastmo glasafskærmning her.

Hortus glasafskærmning til terrassen

Hortus har specialiseret sig i mange forskellige produkter til udendørslivet, herunder også glasafskærmning til terrassen. Hortus tilbyder en af de bedste muligheder for glasafskærmning og indenfor glasafskærmning har de mange ideelle løsninger. Deres glasafskærmning, ligeledes deres andre produkter, er udviklet med fokus på det moderne haveliv og indretning, design og kvalitet er i højsædet hos dem. Glasafskærmning fra Hortus skærmer perfekt for vinden på terrassen og har samtidig et smukt og tidløst design, der kan indgå i alle haver.

Modulerne til Hortus glasafskærmning skaber en god rumfølelse, uden at hinder udsynet fra terrassen. Løsningen fra Hortus er velegnet til det danske vejr, der kan være både blæsende og omskifteligt. Samtidig får du en unik løsning, der er både let at samle og montere. Hos Hortus er forhandlere af både røgfarvet og hærdet afskærmning i glas og skaber de bedste betingelser for afskærmning på din terrasse, hvad enten det er for omgivelserne eller vejret.
Læs mere om Hortus muligheder her.

PLUS glasafskærmning til terrassen

PLUS er også en af de bedste udbydere af glasafskærmninger til terrassen på markedet. Med afskærmning fra PLUS er du sikret en løsning der er fremstillet af de allerbedste materialer. Hos PLUS er der kræset for selv de mindste detaljer og finesser. Glasafskærmningen er fremstillet med holdbare beslag og glaselementer, så du får en afskærmning med kvalitet og sikkerhed der er helt i top. Glasafskærmningen er lavet ud fra en nordisk design tilgang, hvor lethed og enkelthed er i fokus. Hvis du vælger glasafskærmning fra PLUS er du sikker på at få en simpel løsning, der samtidig gør det bedste for din bolig, have og terrasse i en helhed.

PLUS glasafskærmning er bestemt et ideelt valg som passer til langt det de fleste går og drømmer om og passer ind i enhver stil. Det gode håndværk og bæredygtighed er samtidig nogle af de vigtigste værdier for PLUS som udbydere på markedet. De følger hele processen tæt fra bestilling til færdigt produkt og dermed kan du være sikker på at kvaliteten er som den bør være. Glasafskærmningen kan monteres på mange forskellige stolper bl.a. galvaniserede eller træstolper, firkantede eller runde. Samtidig har du mulighed for at tilføje forskellige design elementer til din glasafskærmning fra PLUS for eksempel: skrå glaselementer eller mahogni lister.
Vil du vide mere om PLUS glasafskærmning, kan du gå ind på deres hjemmeside.

CCT-Group glasafskærmning til terrassen

Hos CCT-Group er du sikker på at få et godt resultat og elegant løsning til glasafskærmningen til din terrasse. De leverer et produkt der gør at du bestemt kan få fuldt udbytte af din terrasse. Sikkerheden og kvaliteten er i top og samtidig får du en helt igennem specialdesignet løsning. CCT-Group har mere end fyrre års erfaring med glarmester opgaver og de er i konstant udvikling. Du kan derfor være sikker på at de ved hvad de taler om og står klar med ekspertise til at besvarer dine spørgsmål og ønsker. Du er garanteret en glasafskærmning der lever til dine forventninger og som bedst muligt komplimenterer både designet på din bolig og dine omgivelser.

CCT-Group leverer specialdesignede løsninger af glasafskærmning til både private, såvel som erhverv. Ingen opgave er for lille eller for stor og de løfter enhver opgave uanset hvad omfanget eller ønskerne måtte være. De sætter en ære i at leverer godt håndværk uanset kompleksitet og omfang. De tilbyder designløsninger efter dine behov og ønsker. Vil du for eksempel gerne bevare udsigten bedst muligt, finder de den bedste løsning i klart glas. Omvendt hvis du ønsker mere privatliv, laver de det mest ideelle forslag med matteret eller frostet glas. Løsningerne er unikke og det er perfekt til dig der ønsker et specielt og stilrent design, der skaber læ og privatliv, så du bare kan nyde tiden på terrassen.
Læs meget mere on CCT glasafskærmning her.

Crystalline glasafskærmning til terrassen

Crystalline designer glasafskærmning til terrassen med fokus på den minimalistiske enkelthed og elegance. De laver glasafskærmnings løsninger til alt fra terrasser til trapper og standarden er høj. De gør en dyd ud af at lave glas løsninger som forstyrrer udsigten så lidt som muligt og smelter ind i omgivelserne. Det er moderne og funktionelle løsninger, der giver et unikt udseende. De leverer et unikt arkitektonisk glasafskærmnings system som du kan forskellige i mange forskellige typer.  Uanset hvilken du vælger får du et absolut sikkert, holdbart og imponerende resultat.

Det særlige system giver et ultra moderne look med en kombination af maksimal gennemsigthed, moderne design og kompromisløs sikkerhed. Crystalline har et bredt udvalg af designs og materialer i deres sortiment. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige løsning til lige netop din terrasse og bolig. Du kan kombinere de forskellige produkter og designmuligheder efter ønske. De leverer løsninger til private, som kommercielt og du kan finde deres store sortiment i deres katalog. Glasafskærmningen fra Crystalline er vedligeholdelsesfrit og let at rengøre, så du sparer tid i længden ved at have glasafskærmning. De står til rådighed med svar på dine spørgsmål, du kan også bruge deres prisberegner og få et uforpligtende tilbud på dit afskærmningsprojekt.
Du kan finde flere informationer på deres hjemmeside.

Moderne design

Glas er måske ikke det første materiale du tænker på, når du skal vælge afskærmning til terrassen. Det bliver dog mere og mere populært og det er bestemt også en tendens, der bliver større indenfor moderne boligdesign. Glasafskærmning er nemlig et helt ideelt valg, hvis man vil skabe sammenhæng mellem omgivelserne, bygningen og terrassen. Glas er et perfekt valg, fordi det lader det naturlige lys strømme igennem, gennemsigtighed, holdbarhed og fleksibilitet. Det kan give et unikt udseende og funktionalitet.

Glasafskærmning til terrassen – Et sikkert valg

Flere og flere vælger glasafskærmning som løsning, når der skal skabes læ på terrassen. Der er også rigtig mange gode grunde til at vælge glasafskærmning. Dem kan du læse meget mere om her. Glas er et godt materiale til afskærmning. Det er meget holdbart og modstandsdygtigt overfor vejr og vind, som det er udsat for.  Der er meget lidt vedligeholdelse ved at vælge glasafskærmning og glasset er nemt at vaske af og rengøre med vand og sæbe. Samtidig giver det et utroligt flot udseende til terrassen, der samtidig smelter godt sammen med resten af din bolig og omgivelserne.

Med glasafskærmning bevarer du også udsynet fra terrassen, så du stadig kan nyde udsigten. Der er mange muligheder for glasafskærmning på markedet. Det er derfor helt op til dig hvordan du ønsker at din glasafskærmning til terrassen skal se ud og hvem der skal stå for det. Uanset hvad du vælger er du sikret et moderne og stilrent design der giver et godt resultat. I sidste ende kan du sidde og nyde mange gode stunder på terrassen, i hyggeligt omgivelser.