Terrassen & Haven er udgivet og ejet af Kompositterrasse.dk

Terrassen & Haven en side til alle husejere. Her finder du guides og informationer om alt hvad der er værd at vide om haven og terrassen. Ser du dit publikum i denne målgruppe så giver vi dig muligheden for at annoncere på Terrassen & Haven. Læs mere om hvordan lige her.

Vi tilbyder annoncering for virksomheder eller personer, som tilbyder alt indenfor hus, have og alt der måtte vedrøre dette.

Det betyder at du kan annoncere på Terrassen & Haven, om så du sælger højtryksrensere, tilbyder din hjælp til plantegninger over haven eller om det er noget helt tredje. Så får du her muligheden for at annoncere til lige præcis det segment som skal kende dig og din virksomhed.

Vi viser din annonce til de folk, som er ude efter noget lige inden for din branche.

Betaling foregår fra måned til måned og der er ingen binding, udover den påbegyndte måned.

Dog tilbyder vi rabat ved forudbetaling på henholdvis:

  • 10% ved 6 måneders forudbetaling
  • 20% ved 12 måneders forudbetaling

Terrassen & Haven har 6 placeringer på vores hjemmeside, hvor din reklame kan stå. Du vælger helt selv, hvor de skal stå. De har dog forskellige priser.

Klik på billederne nedenfor, for at se de forskellige placeringer, din reklame ville kunne have samt størrelserne, vi skal bruge, for at vise dem korrekt.
Vælger du fx placering 1, så vises din reklame på computerversionen såvel som mobilversionen.

Computerversion:

Mobilversionen:

Hvis du har besluttet dig for en placering, så kan du nedenfor se priserne for de respektive placeringer. Der er som sagt ingen binding, men vi kan tilbyde rabatter på 10% for forudbetaling af 6 måneder og 20% for forudbetaling af 12 måneder.

Når du har valgt den placering du helst vil have, vil din annonce blive vist på alle Terrassen & Havens sider, med den valgte placering.

Du kan se priserne alle priserne i DKK pr. måned, uden rabatter her:

  • Placering 1: 7000 kroner
  • Placering 2: 6000 kroner
  • Placering 3: 5000 kroner
  • Placering 4: 4000 kroner
  • Placering 5: 3000 kroner
  • Placering 6: 2000 kroner

Kontakt os i dag ved at bruge kontaktformularen nedenfor, skrive en e-mail på: terrassenoghaven@kompletmarketing.dk eller ringe på telefon 22 82 40 85.Du kan også møde op på vores fysiske adresse, så vi kan snakke face-to-face om den bedste løsning for dig: Stendalvej 8, 8620 Kjellerup