Tilbud terrassebrædder - Find de bedste og billigste materialer

Tilbud terrassebrædder – Find de bedste og billigste materialer

Tilbud terrassebrædder! Der er jo ingen grund til at betale overpris for materialerne. Derfor får du her en guide, der viser vej til både gode og billige terrassebrædder på markedet.

Det kan godt være lidt af en jungle at finde frem til de helt rigtige brædder til terrassen. Der er rigtig mange, som går efter en helt bestemt træsort, fordi de har fået den anbefalet.

Næste vigtige punkt er så, at terrassebrædderne selvfølgelig ikke skal koste det hvide ud af øjnene. En smule research på markedet vil sørge for, at du ikke bliver taget ved næsen.

Vi har tjekket, hvad der er acceptable priser i forhold til de enkelte typer af terrassebrædder. Her er noget for enhver smag, så forbered dig på at få noget at vælge imellem.

Tilbud terrassebrædder – Fra naturens eget træ til de forarbejdede løsninger

Du har nogle valg at træffe, hvis du står foran at skulle bygge terrasse. Først og fremmest drejer det sig om et valg mellem naturens egne materialer eller det lidt mere kunstige og bearbejdede.

Der er fordele og ulemper i begge tilfælde. Du kan sagtens finde puritanere, som aldrig kunne finde på at anvende andet end helt naturligt træ på terrassen.

Men der er andre veje at gå, hvis du ønsker at spare både tid og penge. Naturligt træ kræver jævnlig vedligeholdelse, hvilket mere bearbejdet træ ikke gør.

Du kan vente med at træffe dit endelige valg, til denne artikel er læst færdig. Nu går vi på rundtur mellem de forskellige typer af terrassebrædder og kigger på priser samtidig.

Tre tips til terrassebyggerne

Terrassebrædder af lærketræ – Et holdbart valg

Lærketræ er et meget robust valg af træ til terrassen. Du kan både finde den europæiske variant i byggemarkederne eller den mere hårdføre sibiriske lærk. I begge tilfælde får du som regel brædder af meget høj kvalitet.

Sibirisk lærk

Den sibiriske har noget nær optimale forhold under opvæksten. De sibiriske skove byder på ekstremt lave temperaturer om vinteren og en varm sommer også.

Træerne vokser derfor meget langsomt. Dette giver tætliggende årringe, hvilket betyder hårdført træ. Du skal bruge holdbare brædder, når du bygger terrasse i Danmark. Det både fugtige og kolde vejr en stor del af året spiller i høj grad ind.

Men sibirisk lærk får man en smuk og dekorativ løsning, som absolut pynter på danske terrasser. Her er tilmed tale om brædder, der er lette at behandle og vedligeholde til en billig penge.

Du får optimal kvalitet til en fair pris. Sibirisk lærk er i øvrigt blevet et mere og mere bæredygtigt alternativ, efterhånden som myndighedernes krav er steget.

Andre gode grunde til at vælge sibirisk lærk:

  • Brædderne er så godt som fri for giftige tilsætningsstoffer
  • Sibirisk lærk har større styrke end fyrretræ
  • Træet forædles i Danmark efter de højeste standarder
  • Behøver ikke energikrævende imprægnering
  • Forarbejdet af op mod 250 år gamle træer – tal lige om patina!
  • Vokser i skove, som plejes med genplantning af træer ved fældning
  • Indeholder store mængder harpiks, der er godt for holdbarheden

Tilbud terrassebrædder – Sibirisk lærketræ

Her kommer en række forhandlere af terrassebrædder af sibirisk lærk og deres priser. Tilbud terrassebrædder kan komme fra den ene dag til den anden.

Hvis du krydstjekker blandt disse forhandlere, vil du komme frem til de bedste priser pt:

Tilbud terrassebrædder af komposit

Hvis du ser stort på autenticitet, så udgør terrassebrædder af komposit et meget væsentligt alternativ til naturens egne materialer. Her får du et nøje forarbejdet materiale, der består af 60% træ – men også 30% plastik og 10% bindemiddel.

Komposit rummer den store fordel, at brædderne ikke skal vedligeholdes som 100% naturligt træ. Terrassebrædderne kræver i det store hele ikke andet end rengøring – så er du godt kørende.

Komposit fås i lige de nuancer, du er på udkig efter. Du kan vælge at gå med rillede, korte, lange, sorte eller lyse brædder osv. En af fordele ved det lettere kunstige materiale er selvfølgelig, at det kan formes, som man ønsker.

Komposit er lavet af poppeltræ, som giver optimal robusthed, når det danske klima skal overvindes sæson efter sæson på terrassen. Nu hvor du er godt i gang, kan du også bygge et læhegn af samme form for materiale. Ensartethed på terrassen pynter i langt de fleste tilfælde.

Kom i gang med at bygge din egen træterrasse

Priser på komposittræ

Der findes efterhånden mange forhandlere, som har taget komposittræ ind som en fast del af deres udvalg. Derfor er der som regel også mange priser at vælge imellem, når du vil have solid kvalitet på tilbud:

Terrassebrædder af eksotiske træsorter

Du kan vælge at gå med solide danske træsorter – eller eksotisk træ, som absolut bidrager til sommerstemning, når solen brager frem midt i juli.

Ofte er der tale om lidt dyrere brædder. Du får dog samtidig optimal holdbarhed, som med jævnlig vedligeholdelse kan danne grobund for rigtig mange hyggelige udendørs timer.

Hårdttræ til terrassen er altid værd at foretrække, da du herved får robuste materialer, der kan stå imod lidt af hvert. Du ønsker ikke at skulle rette til og udskifte brædder, når behovet pludselig opstår.

Cumaru terrassebrædder

Flotte rødbrune brædder, der absolut pynter på de fleste danske terrasser. Her er tale om brædder med en varierende træstruktur, der giver et unikt farvespil.

Cumaru terrassebrædder har høj levetid og slidstyrke og kan faktisk holde i op til 40 år, hvis terrassen konstrueres helt rigtigt. Når man skjuler skruehullerne, sørger man samtidig for, at der ikke kan dannes små søer af vand, som æder sig ind i træet.

Her finder du cumaru terrassebrædder:

Jatoba terrassebrædder

Hårde og meget formstabile terrassebrædder i rødbrune nuancer. Glatte på den ene side og med riller på den anden. Så kan man selv vælge, hvilken side, der skal vende opad på terrassen.

Find tilbud blandt disse forhandlere af jatoba terrassebrædder:

Ipé terrassebrædder

Meget eksklusiv træsort og derfor også en af dem, hvor ekstra budget til terrasseprojektet er påkrævet. Mørkebrun farve med grønne nuancer i træet sikrer et unikt blikfang til din terrasse.

Absolut en af de hårdeste træsorter overhovedet på markedet med holdbarhed i op til 50 år, hvis du giver dig tid til vedligeholdelse indimellem.

Uden vedligeholdelse patinerer træet dog til en pæn og neddæmpet farve. Du kan altså få gode resultater med ipé, om du så er til vedligeholdelse eller ej.

Find ipé terrassebrædder hos disse forhandlere:

Terrassebrædder af dansk kvalitetstræ

Det behøver dog ikke være hverken eksotisk eller kunstigt fremstillet for at være godt. Du finder således masser af danske træsorter på markedet. Der er jævnligt tilbud grundet den store konkurrence byggemarkederne imellem.

Vi anbefaler selvfølgelig kraftigt imprægneret træ, hvis der er tale om træ med direkte kontakt til jorden. Her får du et udsnit af de danske træsorter, man kan bruge til terrassegulv.

Dansk lærk

Selvom robustheden ikke kan konkurrere med den sibiriske, er dansk lærk også et godt valg til terrassen.

Rustik eg

Egetræ finder man i mange danske skove og kan sagtens anvendes på terrassen, når efterbehandling har fundet sted.

Fyrretræ

Med en imprægnering, der sikrer god holdbarhed, kan du også kigge mod godt gammeldags dansk fyrretræ, når der skal vælges terrassebrædder.

Imprægnerede terrassebrædder

Hvis terrassebrædderne skal kunne modstå endnu mere skal der imprægnering til. Du får både brunimprægnering og den mere almindelige grønimprægnering at vælge imellem.

Står brædderne ofte under vand eller er i direkte kontakt med jorden er stærk imprægnering et absolut must, hvis de skal holde i længere tid.

Sæt i gang – gå på udkig efter de bedste tilbud lige nu for at få en solid terrasse til en fornuftig pris!