Ny indkørsel pris

Priser på en ny indkørsel – En guide til enhver pengepung

Hvis du går og overvejer at få lagt ny indkørsel, vil du helt sikkert gerne gøre dig klogere på, hvor meget du skal af med. Her har vi gjort arbejdet for dig. Du får eksempler på en ny indkørsel, der vil passe til ethvert budget.

En ny indkørsel kommer ikke bare af sig selv. Det er lige meget, om du skal have lagt fliser eller bare grus – så kommer det til at koste.

Men hvor meget? Det er jo lige det …

Her giver vi dig en guide, der vil sikre dig et overblik, før du kaster dig ud i ‘projekt ny indkørsel.’

Det er indkørslen, der byder dine gæster velkommen

En grim, slidt og rodet indkørsel er virkelig ikke en god måde at byde sine gæster velkommen på. Det er heller ikke særlig rart at vende hjem fra arbejde dag efter dag til en indkørsel, der bare skriger på renovering eller total udskiftning.

Her hjælper vi dig til at få gjort noget ved problematikken. Meget starter og slutter jo med priserne – så hvorfor ikke bare tage fat på dem med det samme?

Gennemgangen er delt overskueligt op, så du kan finde priser ud fra hvilken belægning, du vælger. Det skal ikke være en uoverskuelig opgave at få lagt ny indkørsel. Derfor denne guide.

Her kan du lære, hvordan du lægger fliser

Ny indkørsel pris – Fra de rummelige til de små af slagsen

Hvis huset er nyistandsat og fremstår både pænt og nydeligt, vil det være en skam af de helt store med en indkørsel, der ikke lever op til de høje standarder.

Heldigvis kræver det ikke oceaner af tid at sætte indkørslen i stand, lægge en ny eller renovere den, så den igen fremstår ny og indbydende.

Der skal belægning i indkørslen til, hvis ikke den skal blive mudret og ufremkommelig, når nedbør fra himlen viser dig. Det danske klima har store udsving, så det gælder om at være på forkant med lidt af hvert, når den perfekte indkørsel skal udtænkes på tegnebrættet.

Det kan være, du bare har plads til en lille indkørsel, der virkelig ikke kræver alverden af belægning. En længere indkørsel udvider dine muligheder for at sætte dit præg i betydelig grad.

Ny indkørsel pris – Hvilken type belægning skal man så vælge?

Du har overordnet en lille håndfuld muligheder, når det kommer til valg af belægning i indkørslen. Det klassiske 70’er-valg med fliser er efterhånden ved at være ret umoderne.

Du kan finde indkørsler med fliser rundt omkring i Danmark, som er mere eller mindre udtjente. Det kan være, ejerne ender med at lægge nye indkørsler med enten asfalt, granitskærver, grus eller græs, når der bliver tid og penge til det.

Det er den personlige smag, der bestemmer, hvad der er bedst. Budgettet og holdbarheden spiller naturligvis også ind. Der er ikke meget ved at lægge ny indkørsel, når den skal skiftes ud kort tid efter.

Det bedste valg af belægning i dit tilfælde skal altså leve op til følgende regnestykke med størst mulig sammenhæng mellem de enkelte punkter:

Pris+udseende+holdbarhed.

Solid inspiration til indkørslen

Ny indkørsel pris + fordele og ulemper ved de forskellige typer af belægning

Ingen fordele uden ulemper. Lad os derfor kigge på det gode og mindre gode ved de enkelte belægningstyper.

To rækker af fliser med græs eller grus i midten

Der er flere gode grunde til, at man stadig ser de to rækker af fliser med græs eller grus i midten rigtig mange steder i Danmark.

Fliserne kan holde til belastningen fra biler, hvis de er lagt ordenligt. Græsset eller gruset i midten sørger så for, at nedbør kan trænge igennem. Et ordentligt dræn er af højeste vigtighed, hvis en ny indkørsel skal vise sig langtidsholdbar.

Du kan nemt give en flisebelægning flere års levetid, hvis du sørger for vedligeholdelse. De er også nemt at fjerne sne om vinteren i forhold til andre belægninger.

Ulempen ligger i, hvis ikke arbejdet er gjort ordentligt fra start. Løse fliser kan lægge til grund for rigtig mange frustrationer på daglig basis. At reparere på skaderne er ikke noget, man bare gør hurtigt og nemt.

Fugegrus vil hjælpe dig med at komme problemet med ukrudt til livs. Alt i alt skal du regne med et vist vedligeholdelsesarbejde, hvis du lægger fliser.

Og præcis hvilke fliser skal man så vælge?

Du skal først og fremmest investere i noget, som kan klare belastningen fra biler igennem mange år. Ellers kan du godt forberede dig på at købe ny belægning med jævne mellemrum.

Her er der eksempler på fliser, der vil holde – også på den lange bane:

Asfalt i indkørslen – En bekostelig løsning

Hvis du vælger at få lagt asfalt i indkørslen, kan mange problemer blive løst hurtigt. Det er dog et dyrt valg, som ikke alle lige har råd til. Det visuelle udtryk er heller ikke et, der trækker mange kunder til.

Herudover er der problemet med vand, der ikke kan løbe fra. Du skal sikre dig at asfalt bliver lagt med hældning, så regnvand kan løbe fra af sig selv. Ukrudt skulle du dog blive fri for i mange år frem.

Du kan male eller lave tryk på asfalten for at gøre den mere spændende at kigge på. Asfalt behøver slet ikke være kedeligt og gråt.

Natursten giver et mere personligt præg på indkørslen

Betonfliser har det primære formål, at de blot skal kunne holde til meget og i mange år. Du kan dog også få lagt fliser i indkørslen med natursten, som koster mere – og ser meget bedre ud som årene går.

Du kan få et udtryk i din indkørsel helt efter din smag. Husk dog altid på at spørge forhandleren ind om robusthed og holdbarhed, inden du kører Dankortet igennem.

Granitskærver er ikke til bare fødder – men giver en varm og knasende lyd

Hvis du er på jagt efter den knasende lyd af en bil, der stille kører igennem din indkørsel, vil granitskærver være det rette for dig. Det er tilmed et billigt valg af belægning til indkørslen.

Med en rive laver du nemt orden i indkørslen fra tid til anden. Hvis belægningen synker med årene, kan der bare lægges nye skærver på – så simpelt er det.

Bare fødder er dog ikke så rare at gå på granitskærver med. Snerydningen bliver også en smule besværlig – men så er det jo godt, at de virkelig skrappe vintre i Danmark ser ud til at høre fortiden til.

En ukrudtsdug under belægningen redder dig i øvrigt fra problemet med ukrudt, der skyder op nedefra.

Grus – Nemt og praktisk

15 cm. grus kan også gøre arbejdet for dig. Helt simpelt. Der er godt dræn i grus. Du slipper dog ikke for noget pløre i våde perioder. Snefald vil også skabe visse problemer for dig.

Om bundsikring og grus

Man kan eventuelt gå med en blanding af grus og granitskærver. Der er altid gode muligheder for, at der skal reparationer til hen ad vejen. Med en rive bliver grus i indkørslen holdt pænt at se på.

Det er dog nok ikke hver gang, der har været en bil, man gider give indkørslen en tur med riven!

Vi ønsker dig held og lykke + god fornøjelse med at lægge ny indkørsel.