Komposit terrasse pris - Så meget skal du betale for en vedligeholdelsesfri terrasse

Komposit terrasse pris – Så meget skal du betale for en vedligeholdelsesfri terrasse

Den samlede komposit terrasse pris afhænger naturligvis af flere ting. Her vil vi gøre dig klogere på fordelene ved at bygge terrasse med materialer af komposit. Vi skal også kigge på priserne.

Langt de fleste er bare ude på at nyde deres terrasse mest muligt, når den endelig står færdig og klar til brug. Træ kræver dog vedligeholdelse, hvis det skal holde sig friskt igennem flere udesæsoner.

Her gennemgår vi derfor den optimale løsning for dig, der helst ikke vil bruge tid og kræfter på vedligeholdelse. Du skal her læse om en samlet komposit terrasse pris og de mange fordele ved netop dette materiale.

Komposit terrasse pris – Så billigt og let kommer du til en flot og funktionel terrasse

Komposit består af cirka 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel. Der er altså ikke tale om træ, der kommer direkte fra naturen. Den nøje sammensatte blanding giver optimale betingelser for, at din terrasse kan holde sig fin og frisk sæson efter sæson – UDEN din indblanding vel at mærke.

Du kan godt glemme alt om at skulle efterbehandle terrassebrædderne med olie i tide og utide. Komposit klarer sig selv gennem det til tider hårde nordiske udeklima. Det er en sand fornøjelse, når man bare kan sætte sig til bords med sine gæster uden det mindste behov for vedligeholdelse af sin terrasse.

Faktisk er rengøring nok til at holde kompositbrædder pæne og indbydende. En kost indenfor rækkevidde – og så behøver man faktisk ikke mere. Komposit terrassebrædder vil holde i rigtig mange år – væsentligt flere end ubearbejdet træ.

Hvis du kan se stort på autenticiteten, vil komposit derfor være noget nær det optimale udendørs byggemateriale. Man har tilmed efterstræbt at få designet til at ligne naturligt træ i så stor en grad som overhovedet muligt. Det er derfor ikke sikkert, at du nogensinde vil modtage kommentarer om træets ægthed.

Du skal sådan et bare forberede dig på en masse rosende ord om, hvor behageligt det er at tage ophold på din terrasse!

En kunde fortæller om sine oplevelser med komposit

Priser på kompositmaterialer

Komposit er ikke længere et nicheprodukt, som er de færreste forundt at høre om og bygge med. Der findes således specialister, hvorfra du kan bestille materialer at bygge terrasse med. Du behøver ikke nøjes med terrassebrædder i komposit – hegn, trapper, borde og stole fås således også af samme materiale.

Selvom materialet går under betegnelsen komposit, behøver det ikke være af højeste kvalitet. En smule research indenfor området viser, at kompositterrasse.dk sandsynligvis er den fremmeste importør af kompositmaterialer herhjemme.

En rundtur hos denne producent kaster adskillige gode bud på kompositmaterialer til netop din terrasse af sig. Du kan erhverve dig brædder, som passer perfekt til dine ønsker mht. udseende, design, længde og bredde. Det er på den måde muligt at tilpasse komposit perfekt til forholdene på ens terrasse.

Du har både mulighed for at danne underlag med brædder eller fliser af komposit. Kort sagt: Kan det lade sig gøre, så lader det sig gøre med komposit!

Komposit terrassebrædder

Komposit terrassebrædder fås fra lidt over 200kr pr. kvm til op over 500kr.

Du kan få brædder med to anvendelige sider, så man selv kan bestemme stilen på sin terrasse. Den ene side er glat og den anden er med riller. Man kan ligefrem vende brædderne efter et stykke tid – vupti, så har man en helt ny stil på sin terrasse.

Brædderne kan erhverves i flere nuancer. Du kan bygge med klare eller mørke brædder. Hvis du har et stort budget til rådighed – eller bare har brug for en lille terrasse – er det muligt at få gummibelægning på brædderne. Dette gør meget godt for skridsikkerheden i fugtigt vejr.

Terrassebrædderne er designet efter både nordlige landes byggestile og langt længere sydpå. Navne såsom Alaska 3D Premium, Brasilien Terrassebrædder og Marokko 3D Komposit siger noget om, at du kan designe din terrasse i flere forskellige stilarter.

Udover selve terrassebrædderne gør man også klogt i at købe vinkelafslutninger, som danner en naturlig afslutning på belægningen. Du kan få et virkelig gennemført design på terrassen ved at gå 100% komposit.

Håndlister og strøer

Udvalget hos kompositterrasse.dk præsenterer dig også for diverse andre nødvendigheder på terrassen. Du finder således også bl.a. gelændere til havetrapper, støer og lister. Herudover forhandler man desuden også nødvendige materialer til det underliggende fundament.

Du får brug for trykimprægnerede lægter og reglar, hvis der skal dannes et helt nyt fundament til terrassen. Det er også meget muligt, at du får brug for en ukrudtsdug i det tilfælde. Hvis du er heldig, kan du bare bygge en terrasse af komposit ovenpå en allerede eksisterende bund af fliser.

Clips og skruer

Alt det nødvendige tilbehør kan købes samme sted, som hvor du køber kompositmaterialet. Du skal ikke lægge brædderne fast på samme måde som man oftest gør. Gem derfor skruer, hammer og boremaskine godt væk.

Clips og skruer, som svarer til de forskellige designs er vejen frem. Clips koster fra 3-5kr stykket og vil sørge for nem fastlæggelse af kompositbrædderne. Man kan også anvende skruer eller montagestrips, som letter arbejdet en hel del.

Beklædningsbrædder og lameller

Du får også et udvalg af beklædningsbrædder og lameller til både udendørs og indendørs brug. Komposit kan altså komme til at udgøre nærmest alle udendørs materialer på din terrasse. Den sikre vej til vedligeholdelsesfrihed går gennem dette smarte sammensatte materiale.

Et hegn af komposit

Et havehegn er om noget udsat for stort slid fra naturens kræfter. Det skal kunne modstå både storm, nedbør og eventuelt vildfarne bolde. Det skal tilmed sættes helt korrekt op for ikke at være ekstra under pres fra udefrakommende faktorer.

Hvis et hegn består af sart og skrøbeligt træ, kan man være sikker på at skulle vedligeholde det jævnligt. Et hegn af komposit er en noget mere robust størrelse. Her vil regnen ikke arbejde sig ind i træet og medføre råd og svamp med tiden.

Et terrassehegn af komposit vil kunne klare mosten sæson efter sæson. Du skal egentlig bare koncentrere dig om at ramme det helt rigtige designmæssige udtryk. Byg dit hegn på terrassen op med materialer af komposit, hvis det skal kunne modstå vindens rusken og sommerens kraftige nedbør.

Du får rækværksbrædder for 200-300kr pr. kvadratmeter. Det behøver derfor ikke koste det hvide ud af øjnene at bygge et godt og solidt hegn til terrassen op.

Byg nemt og med komposit

Kompositfliser – Fordi det er langt nemmere

Du kan slippe for enhver form for flisepest, hvis du gør brug af de smarte kompositfliser. På den måde sparer du dig også for en masse besvær med anlæggelse af terrasse med tunge og uhåndterlige fliser. Kompositfliser tørrer i øvrigt meget hurtige end traditionelle fliser af beton.

Du får kompositfliser for 300-400kr. pr. kvadratmeter.

Komposit terrasse pris – Samlet set

Som denne gennemgang tydeligt viser, er der altså både tid og penge at spare ved at bygge terrasse med komposit. Du kan gå med de billigste kompositmaterialer eller betale lidt mere for højeste kvalitet.

I sidste ende gør man sig selv en stor tjeneste ved at vælge komposit, hvis man kan se stort på, at det ikke er 100% naturligt træ, terrassen er bygget op med. Det er i øvrigt meget tillokkende med de mange muligheder for forskellige design på terrassen.

Find mange flere guides her på siden, der sætter terrasseinspirationen i gang. De forskellige artikler kommer også gerne med video-guides, der viser eksempler på produkter og brugsanvisninger.