Alument pergola pris - Fordele ved en overdækket terrasse

Alument pergola pris – Fordele ved en overdækket terrasse

Særligt i Danmark er der masser af gode grunde til at overdække sin terrasse. Du kan støde på brændende sol i middagsheden – helt i top på UV-indekset. Nedbøren kan dog også falde midt i juli måned.

En Alument pergola pris er faktisk til at have med at gøre. Som en af de allermest erfarne og benyttede producenter på markedet, giver Alument gode priser til kunderne.

Alument har specialiseret sig i altaner og terrasser i Danmark. Man leverer uderum og pergolaer til hver en smag – og til hvert et budget. Alument outdoors løsninger giver simpelthen bredere anvendelse af dine uderum.

Lad os se på de enkelte produkter, og hvad de koster.

Alument pergola pris – Levering og montering i hele Danmark

Hvis du er på udkig efter pergolaer og andre produkter til udendørs brug, er Alument absolut en producent, der er værd at kigge nærmere på. Det er ligefrem en af de mest benyttede specialister, man kan finde herhjemme.

Når vi opholder os udendørs, stiger vores humør og generelle velvære. Derfor har Alument valgt at specialisere sig i at give danskerne flere udendørs timer ved at tilbyde både levering og montering af produkter til altanen og terrassen.

Hvis du allerede har en terrasse uden overdækning, vil du ganske hurtigt kunne blive ejer af en pergola fra Alument, som giver optimale forhold for udelivet.

Det er ofte det smarteste at rådføre sig med de virkelige specialister på markedet. Alument er din garanti for en forlænget udesæson med alle de glæder, som det medfører.

En pergola som denne kan blive din

Alument Outdoor – Specialister på området

Når vinden blæser uden stop, Solen brænder med dens stråler – eller regnen drypper fra oven, så medfører det, at rigtig mange trækker indenfor. Selv på den flotteste sommerdag kan fri adgang til himlen ovenfor føre til, at frokosten må nydes indendørs.

Alument har en del produkter, der vil sikre dig mange flere timer på terrassen end ellers. Du kan blot tage et kig på de smagfulde pergolaer, som findes på rigtig mange terrasser rundt omkring i Danmark – i forskellige varianter.

Du kan frit kontakte Alument for en uforpligtende snak til hver en tid. Det er nu engang rigtig smart at forhøre sig hos eksperter med masser af erfaring, før man beslutter sig for det ene produkt frem for det andet.

Du kan selvfølgelig sagtens vælge at bygge din pergola selv. I det tilfælde skal du sikre dig, at du vælger de helt rigtige materialer, byggestil og følger vejledningen til punkt og prikke.

Du behøver ikke bekymre dig så meget, hvis dit valg falder på både levering og montering fra Alument. Det er sådan set nærmest underordnet, hvad dine konkrete forespørgsler går på. Alument er frisk på en udfordring, der adskiller sig fra de almindelige standardløsninger.

Grib telefonen og giv Alument et kald. Det er et sikkert og trygt skridt på vejen mod en overdækning af terrassen, der vil kunne holde i mange år frem.

Alument Pergola pris – Forskellige produkter af høj kvalitet

Med Aluments outdoor-program får du mulighed for at designe terrassen præcis efter dine ønsker. Du vil få et hyggeligt samlingspunkt til glæde for hele familien, venner og naboer på besøg.

Alument er behjælpelige med inspiration, gode råd og inspiration, lige fra den første idé opstår i dit hoved. Det er lige meget, om du er til eksklusive løsninger med dyre materialer og masser af pynt – eller om du vægter funktionalitet og et minimalistisk udtryk højere end noget andet.

Du får et moderne design i ethvert tilfælde. Selvom du har et ønske om retro-stil, gås der ikke på kompromis med materialets kvalitet. Der er kort sagt ingen opgave, der er umulig for Alument.

Skal der overdækning til terrassen i form af en pergola, kan du trygt kigge denne vej.

Eller hvad med at bygge din egen pergola?

Løsninger, der passer til netop dit hus

Alument søger altid at give dig løsninger, som fungerer i sammenhæng med resten af huset. En terrasse, der adskiller sig væsentligt fra huset i design, vil sjældent være et tilfredsstillende valg i det lange løb.

Produktet skal passe både til din stil, husets arkitektur og på samme tid give hele oplevelsen et løft. Det er Aluments rettesnor for, hvornår man er i mål med sine byggeløsninger.

Hvis du vælger at få hjælp til din pergola af montører fra Alument, så er intet overladt til tilfældigheder. Alle montører gennemgår uddannelse og kurser, som sikrer, at man arbejder ud fra de samme høje standarder.

Alle materialer er udvalgt efter både krav om æstetik, holdbarhed og et minimum af vedligeholdelse. Man har taget med i betragtning, at klimaet kan være ret forskelligt, hvis man bor tæt på kysten eller i midten af landet.

Kort fortalt, så er der ikke noget, som vil komme bag på montørerne fra Alument. Du får med garanti gennemtænkte og gennemarbejdede produkter, som vil holde i mange år frem.

Pergola Algave

En af de mest populære pergolaer er Algave-modellen, som har et minimalistisk udtryk og er nem at anvende. Du får gavn af de motoriserede og rotérbare lameller, der styres fra en fjernbetjening. På den måde kan du få lige præcis den mængde sol og skygge, som du ønsker dig.

En Pergola Algave kan monteres som tilbygning til huset eller fritstående i haven. Taget er regntæt, når det er lukket til, og kan holde til belastning på op til 100kg pr. kvadratmeter. Derfor bør et massivt snefald om vinteren ikke være anledning til bekymring.

Aero-modellen

Absolut en rigtig stilfuld og funktionel pergola, der kan monteres i langt de fleste hjem. Lameltaget er nemt at åbne og lukke og er tilmed helt vand- og vindtæt.

Aero-modellen kan nemt tilpasses de allerede eksisterende mål på din terrasse. Det er en skræddersyet løsning, hvis du vil have det hele til at gå op i en højere enhed.

Lapure

Denne model byder på et minimalistisk design, der vil fungere rigtig godt på en del terrasser. Der er frit panoramaudsyn, hvis du ønsker at kunne nyde udsigten til alle sider.

Overdækningen hviler på diskrete og lette stolper af aluminium, som ikke fylder mere end højst nødvendigt. Lapure er simpelthen det perfekte for dig, som ikke kan få det enkelt nok.

Pergola Carmargue

Du kan skabe en eksklusiv oase med Pergola Carmargue fra Alument Outdoor. Du får nærmest uendelige tilpasningsmuligheder ved at vælge denne pergola.

Du kan tilpasse lamellerne efter Solens bane på himlen. På den måde vil du kunne blive beskyttet af skygge i alle de farlige timer midt på dagen. Middagsselskabet kan også få glæde af overdækning, hvis en let sommerbyge skulle forstyrre idyllen på terrassen.

Carmargue Sky

Hvis du vil have din terrasse til at ligne noget, der hører et eksklusivt hotel ved Middelhavet til, så er Carmargue Sky det helt rette valg. Du kan få åbent til himlen, når behovet er til det – eller lukke i, når en sval skygge er tiltrængt.

Pergolaen kan tilmed lyses op med indbygget LED-lys, når aftenmørket falder på. Du kan få design i den farve, der vil fungere bedst med resten af din terrasse.

Alument pergola pris

Alument er som sagt en producent, der lægger vægt på skræddersyede produkter. Derfor vil der ikke være to løsninger, som koster nøjagtig det samme.

Du skal simpelthen i gang med den spændende proces, der vil føre til det optimale resultat i netop dit tilfælde. Alument giver et prisoverslag, hvis du sender en beskrivelse af dine ønsker til terrasseoverdækning.

Herefter kan der rettes til, lægges til og trækkes fra efter dine ønsker. Alument tilbyder sin hjælp i løbet af hele processen.