Terrasse komposit erfaring - Få en terrasse med lang levetid

Terrasse komposit erfaring – Få en terrasse med lang levetid

Terrasse komposit erfaring spiller i høj grad ind, når der skal vælges materialer til terrassen. Du kan med stor fordel vælge kompositbrædder, der er garanti for lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Komposit er ikke et materiale, der har været tilgængeligt på markedet i mange år. Du bør derfor tjekke forhandleren efter, før du finder betalingskortet frem.

Komposit kan i bedste fald føre til en terrasse, hvor du kun skal koncentrere dig om at nyde det gode vejr i stedet for vedligeholdelse med træbeskyttelse og olie.

Terrasse komposit erfaring – Det skal du kigge efter

Der er mange gode grunde til at forhøre sig hos en specialist, før man vælger komposit til terrassen. Hos kompositterrasse.dk har man flere års erfaring med at tilbyde kunderne både vejledning og suveræne materialer af komposit.

Du finder et bredt udvalg af materialer til både hegn og terrasser, når du slår vejen forbi denne forhandler. Der er også idéer at hente i de inspirationsbilleder, som man stiller til rådighed.

Man kan altid spørge en medarbejder hos kompositterrasse.dk til råds, før man kaster sig ud i sit terrasseprojekt. Du får 5 års garanti på alle materialer købt herfra – der er med andre ord grobund for at få skabt en terrasse med lang levetid.

En af de mest erfarne forhandlere af komposit

En førende importør og leverandør af komposittræ

Kompositterrasse.dk blev grundlagt helt tilbage i 2012. Projektet udsprang af en idé om, at alle danskere skulle have adgang til prisbillig komposittræ af højeste kvalitet.

Du kan sagtens finde komposittræ mange andre steder – men kvaliteten kan svinge ret meget. Når du køber komposit hos forhandlere med års erfaring, får du meget mere sikkerhed for, at alt er, som det skal være.

Kompositterrasse importerer og leverer komposittræ til både terrasser, altaner, hegn, altaner og alle andre udendørs byggerier, hvor træet skal kunne holde i lang tid uden nævneværdig vedligeholdelse.

Du får slidstærkt træ fra kompositterrasse.dk. Med i handlen kan også høre udregning, rådgivning og montering, hvis du ikke selv ønsker at anlægge din terrasse.

Det er muligt at benytte webshoppen til levering af materialer i hele landet. Kompositterrasse.dk hjælper til ved både små og store projekter.

Hvad er komposit?

Komposit er et sammensat materiale, der er både stærkere og lettere, end hvad naturen selv kan frembringe. Det består i langt de fleste tilfælde af dels 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel.

Der er tale om et både skridsikkert og langtidsholdbart materiale, som ikke rådner med tiden. Plastikindholdet gør, at komposit ikke tager skade af det til tider barske danske klima.

Hvis du handler hos kompositterrasse.dk, får du garanteret miljørigtige materialer, hvor der tilmed ofte er anvendt genbrugsmaterialer. Komposit kan altså være en mere bæredygtig løsning end andre og mere konventionelle valg af terrassebrædder.

De mange fordele ved komposit

Hvis du overvejer at bygge terrasse i komposit, er der masser af fordele at lune sig ved. Øverst på listen hører den lange levetid kombineret med en lav grad af vedligeholdelse.

Komposit er ikke et sart materiale, der kræver pleje med korte mellemrum. Du kan egentlig bare konstruere din terrasse og så glemme alt om vedligeholdelse i et godt stykke tid.

Komposit er designet til at ligne naturligt træ mest muligt – men alligevel kan det trænede øje se forskel. Hvis du kan leve med et lidt mere kunstigt udtryk, er der masser af tid og penge at spare med komposittræ.

Et modstandsdygtigt materiale

Komposit kan modstå lidt af hvert – fra isvintre til glohede somre. Termitter og andre træspisende insekter bryder sig i øvrigt ikke om indholdet af plastik, så de vil heller ikke volde problemer.

Med en anslået levetid på 20-25 år, holder komposit langt længere end almindeligt træ. Du undgår tilmed at få splinter i de bare fødder, da kompositbrædder ikke bare revner og sprækker ud af ingenting.

Du skal ikke bruge tid på efterbehandling med olie, når først brædderne er lagt godt på plads. Komposit er uden giftige tilsætningsstoffer, hvilket eksempelvis ikke kan siges om trykimprægnerede brædder.

Derfor kan det være smart at anvende komposittræ

Det er de færreste, der ligefrem har god til at vedligeholde deres ejendom og herunder terrasse. De fleste tænker ikke længere end til konstruktionen, hvorefter man bare skal smække benene op i liggestolen og nyde det færdige resultat.

Virkeligheden forholder sig bare således, at ethvert udendørs byggeri kræver jævnlig vedligeholdelse. Sådan er det dog ikke med komposittræ, som er perfekt egnet til terrasseejere, der klart helst vil være foruden at skulle bruge tid på vedligeholdelse.

For at det hele – trods alt – ikke skal lyde for godt til at være sandt, er det værd at tage følgende punkter med i sine overvejelser:

  • Du slipper ikke for at rengøre din terrasse, når du bygger med komposit. Der skal stadig fjernes mug, alger, skimmelsvamp og våde grene/blade for at holde terrassen så frisk som muligt. Komposittræ vil stadig falme med tiden – men du kan nedsætte processen ved at give et lille nap med fra tid til anden.
  • Der skal være plads til, at træet kan udvide og trække sig sammen, når du bygger med komposit. Der er trods alt tale om 60% træ, så du skal stadig give materialet mulighed for at ånde.
  • Hvis du vælger sorte kompositbrædder, skal du vide, at de kan blive rigtig varme om sommeren, når solen står lige på. Bygger du med lysere materiale, er det generelt mere behageligt at smide sokkerne en dag i juli.
  • Komposittræ er følsomt overfor spidse genstande – akkurat ligesom konventionelt træ fra naturen. Det er værd at tænke over, når havemøblerne skal i brug. Slitage vil være en del af ligningen, selvom du bygger med langtidsholdbart komposittræ.
En sikker leverandør af kompositbrædder

Komposit terrassebrædder

Du kan sådan set designe din terrasse med et look lige efter dine ønsker. Da komposit ikke er et naturligt materiale, er det muligt at få det i nøjagtigt de farver og former, som der ønskes.

En god tommelfingerregel er, at terrassen ikke skal adskille sig for meget fra huset i byggestil og farve. Derfor er det kun godt, at du kan tage for dig af adskillige designs hos kompositterrasse.dk.

At anlægge terrasse gælder langt hen ad vejen om at gøre et grundigt stykke forberedende arbejde. Solen skal helst være synlig det meste af dagen. Hvis der er mulighed for at bygge hus både foran og bagved huset, er det et helt oplagt valg.

Komposittræ vil sørge for robusthed, skridsikkerhed og et lækkert look i alle årstider. Du skal ikke længere kæmpe med udskiftning af rådne brædder, som ikke kan tåle belastningen fra det danske klima.

Andre materialer af komposit

Du kan sådan set designe hele haven med materialer af komposit. Hvis du får brug for et læhegn, vil det også kunne modstå tidens tand, når materialerne er fremstillet til at kunne klare lidt af hvert.

Terrasse komposit erfaring fås ikke højere end hos kompositterrasse.dk, hvor 10 års import og levering af både hegnsbrædder, kompositfliser, dækbrædder, hjørnelister, stolper mm. betyder rigtig gode anmeldelser fra kunderne.

Du kan trygt regne med, at denne forhandler af komposit har gode råd og vejledning til netop dine terrasseønsker. Du kan bygge din terrasse selv – eller få hjælp fra professionelle.

Den perfekte terrasse

Kompositterrassen nydes bedst i godt selskab og vejr. Allerede i det spæde forår, kribler det i kroppen for at indvie terrassen for endnu en sæson med grill og hygge i topklasse.

Kompositmaterialer sørger for, at du ikke skal bekymre dig om arbejde med vedligeholdelse. Brædderne passer stort set sig selv, hvis bare du finder kost og fejebakke frem ved behov.